CENTRALNY REJESTR GABINETÓW TRYCHOLOGICZNYCH

885 912 912

CENTRALNY REJESTR 

GABINETÓW TRYCHOLOGICZNYCH

RODO dla gabinetów

Ochrona prywatności:

 

 

  1. Portal nie przekazuje, nie użycza i nie sprzedaje zgromadzonych danych osobowych użytkowników innym osobom bądź instytucjom. 
  2. Wszystkie informacje zamieszczone na stronach portalu mają charakter wyłącznie informacyjny oraz popularno-naukowy
  3. Dane osobowe użytkowników zebrane przez portal przetwarzamy za zgodą udzieloną przez użytkownika i wymogami prawa polskiego, w szczególności w zgodzie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.) oraz ustawą z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204). Zbiór danych osobowych użytkowników przechowywany na serwerze portalu w sposób zapewniający właściwą ich ochronę i realizowany jest za pomocą bezpiecznego protokołu bezpieczeństwa SSL.
  4. W witrynie crgt.pl użytkownik znajdzie odniesienia do innych stron i serwisów internetowych, które w ocenie twórców portalu zawierają interesujące treści, bądź są związane z tematyką portalu.
  5. W serwisie crgt.pl nie ma miejsca na treści sprzeczne z polskim i międzynarodowym prawem, nawołujące do nienawiści rasowej, wyznaniowej czy etnicznej, a także treści pornograficzne, naganne moralnie i powszechnie przyjęte za nieetyczne.

  6. Numer IP to indywidualny numer, który z reguły posiada każdy komputer podłączony do internetu, może być na stałe związany z danym komputerem lub przydzielony mu w związku z użytkowaniem danego połączenia do internetu. Numery IP wykorzystywane są przez portal do zbierania i opracowywania statystyk liczby odsłon stron portalu oraz liczby różnych użytkowników odwiedzających portal. Stosownie do zapisu art. 15 ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204), możemy zostać zobowiązani do wydania informacji, w tym w szczególności numeru IP komputera zawartych w logach dostępowych na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa na potrzeby prowadzonych przez nie postępowań.

  7. Dostosowanie treści i usług do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkowników portalu, wymaga użycia tzw. cookies, tj. informacji, które zapisywane są przez serwer portalu na komputerze użytkownika, które serwer może następnie odczytać przy każdorazowym połączeniu się z tego komputera. Cookies dostarczają danych statystycznych o poruszaniu użytkowników po portalu i korzystaniu przez nich z poszczególnych podstron. Zawartość plików cookies nie pozwala na identyfikację użytkownika. Za pomocą plików cookies nie są przetwarzane lub przechowywane dane osobowe. Użytkownik może w każdej chwili wyłączyć w swojej przeglądarce opcję przyjmowania cookies, jednakże wyłączenie cookies może spowodować utrudnienia czy wręcz uniemożliwić korzystanie z niektórych usług portalu.

    Portal nie odpowiada za stosowanie cookies na innych stronach internetowych dostępnych dla użytkowników dzięki linkom umieszczonym w treści portalu.

     

W razie pytań dotyczących polityki prywatności portalu, bądź zmiany lub aktualizacji swoich danych osobowych w portalu wyślij maila na adres: kontakt@crgt.pl

 

 

 

 

ADRES SIEDZIBY GŁÓWNEJ:

CENTRALNY REJESTR GABINETÓW TRYCHOLOGICZNYCH

  ul. Armii Krajowej 16 lok. 2 

  88-100 Inowrocław

 

 

 

 

© CRGT 2018. Wszelkie prawa zastrzeżone

Ochrona prywatności

Polityka cookies